Inšpirácie

Ako ozdobiť prázdnu stenu? 5 nápadov vhodných pre každý interiér

Nič viac neoživí prázdnu miestnosť alebo šedý interiér ako personalizované nástenné dekorácie. Nižšie nájdete 5 nápadov, ako používať fotoprodukty k tomu, aby Vašim interiérom dali charakter a obohatili ich.

Nápad 1: Fotoobraz

Fotoobraz je kombináciou obrazu na plátne a fotografie – Vašej vlastnej alebo stiahnutej z internetu. Určite skvele nahradí klasický obraz, o to viac, že Vaše možnosti sú predsa neobmedzené.

Nápad 2: Fotoplagát

Fotoplagát sa skvele osvedčí ako menšia náhrada fototapety. S úspechom takisto nahradí poster v klipovom rámiku. Vdýchne viac života a obohatí nejeden interiér.

Nápad 3: Vankúš s fotografiou

Tiež vankúš s fotografiou sa môže stať podarenú alternatívou. Zaberie miesto obyčajného vankúša na pohovke alebo gauči, a zavedie prvok novoty do nášho interiéru.

Nápad 4: Fotogaléria z fotografií

Ak nechceme vešať na svoju stenu väčšie formáty, ako sú napr. fotoobraz alebo fotoplakát, môžeme zvážiť vytvorenie malej galérie poskladanej z väčšieho počtu fotografií. Určite efektne ozdobí každú stenu.

Nápad 5: Fotohrnčeky

Dobrým nápadom sú tiež fotohrnčeky. Hrnček s fotografiou z dovolenky alebo s obľúbenou krajinou sa skvele osvedčí nielen v kuchyni, ale aj v domácej kancelárii alebo obývacej izbe.

Stručne povedané, ak chceme vdýchnuť nový život do našich interiérov, stojí za zváženie jeden z mnohých fotoproduktov dostupných v Empiku. Pomôžu nám nielen ozdobiť prázdnu stenu alebo nábytok, ale aj vdýchnu viac života do samotnej miestnosti, a ich personalizácia jej poskytne ešte viac charakteru.

Share:

Leave a reply

Dla weryfikacji, podaj brakujący składnik (liczbę) działania matematycznego: Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.