Poradovník

Darček ku dňu otcov alebo čo naozaj poteší vášho ocina

darcek pre tatinka

Ak si myslíte, že Váš ocko bude nadšený z ďalších ponožiek alebo kravaty, je možné, že budete sklamaní. Bude určite spokojný, že si na neho ku Dňu otcov pamätáte, ale také darčeky neurobia veľký dojem. Dôležitá pre dobrý darček nie je cena, ale skôr nápad. Čo kúpiť ku Dňu otcov?

Veľa ľudí tvrdí, že to nie je ťažké, ale nájsť dobrý darček pre tatina je občas celkom úloha. Niekedy tušíte, o čom otecko sníva alebo čo mu chýba, ale väčšinou nie je dobrý nápad hneď od ruky. Skúste sa zamyslieť, čo by Vášmu oteckovi zjednodušilo každodenný život a čo by mu pomohlo rozvíjať jeho koníčky.

Krížom krážom alebo skvelý darček pre otecka cestovateľa

Ak Váš otecko je vášnivým cestovateľom, určite väčšinu času buď spomína poslednú cestu alebo plánuje ďalšie. A čo keby ste usporiadali jeho cestovné fotografie a dali ich dokopy ako príbeh formou fotoknihy? Takáto fotokniha bude skvelou pamiatkou, ktorou sa otecko pochváli priateľom. Dobrým nápadom bude aj zvečnenie najlepších cestovných snímok formou plagátov, ktoré potom vyzdobí stenu v obývačke.

darcek pre tatinka 4

Na plné obrátky alebo darček pre zaneprázdneného otecka

Ak v rámci svojej práce Váš otecko trávi väčšinu času v kancelárii, rozhodne ho poteší krásny fotopanel s fotografiou, ktorú si potom postaví na pracovný stôl. Hliníkový fotopanel bude elegantnou alternatívou pre fotku v rámčeku. Takáto fotografie oteckovi vyvolá úsmev na tvári každý pracovný deň.

darcek pre tatinka

Štýlovo na každý deň

Váš tato má rád zaujímavé doplnky? Bude sa mu páčiť obal na mobil. Obal môžete personalizovať podľa seba – pridajte obľúbenú fotku, vtipnú poznámku, grafiku alebo rámček. Takáto osobná maličkosť iste oteckovi každý deň zlepší náladu.

darcek pre tatinka

Spoločne strávený čas

Áno, spoločná aktivita môže byť tým najvzácnejším darčekom. V súčasnej dobe trávime málo času s rodičmi a rozhodne stojí za to to zmeniť. Práve Deň otcov môže byť pre Vás bodom zlomu. Darujte oteckovi lístok na zápas jeho obľúbeného mužstva a kúpte aj druhý pre seba. Môžete otecka pozvať aj do kina alebo divadla. Ďalšou možnosťou je spoločné posedenie pri pive, kde sa bude skvelé hodiť personalizovaný polliter s gravírovaním. Môžete tiež jednoducho spolu stráviť popoludnie a prezerať si staré fotografie. Spoločne strávený čas Vám dovolí nanovo objaviť radosť spojenú so vzájomnou spoločnosťou.

darcek pre tatinka

Share:

Leave a reply

Dla weryfikacji, podaj brakujący składnik (liczbę) działania matematycznego: Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.