Inšpirácie

Ako vytvoriť jedinečný osobný kalendár

kalendar

Na začiatku nového roka mnoho ľudí často stráca pojem o čase. So všetkými tými vianočnými oslavami, večierkami, novými cieľmi a ďalšími dôležitými udalosťami môže strata poňatia času znamenať, že prídete o dôležité udalosti a dáta. Sme tu, aby sme vám pomohli. Chceme vám pomôcť spravovať váš čas a rozvrh pomocou jedinečného a osobného kalendára. nielen užitočné a dekoratívne, ale tieto fotokalendáre sa hodia aj ako pamiatka. Až budete pripravení začať tvoriť, jednoducho prejdite do sekcie nižšie.

Čo je osobný kalendár?

Fotokalendár je formát ročného kalendára, ktorý obsahuje vaše obľúbené fotografie. Kalendár tradične začína Novým rokom a končí Silvestrom. Tieto kalendáre sú vytvorené vašimi vlastnými fotografiami v rozložení, ktoré si vyberiete. Tieto vysoko kvalitné fotografie môžu zahŕňať fotografie z predchádzajúceho roka, dôležité udalosti a obrázky blízkych.

kalendar

Typy kalendárov

Či už tieto kalendáre plánujete ako fotodarčeky, pre osobné použitie alebo dokonca pre vašu domácu kanceláriu, je dôležité nájsť tú správnu šablónu práve pre vás. K tomu vám pomôžu nasledujúce štýly kalendárov. Vyberte si svoj obľúbený typ kalendára z nižšie uvedených alebo navrhnite vlastný.

1. Nástenný kalendár

Toto je najtradičnejšie zo všetkých typov kalendářů. Nástenný kalendár, ako možno uhádnuť podľa jeho názvu, je obvykle zavesený na stenu alebo dvere. Kalendár má obvykle rozmery 30 x 30 cm a obsahuje najmenej dvanásť stránok, jednu pre každý mesiac. S každým novým mesiacom je predstavené nové a jedinečné rozloženie fotografií.

kalendar1

2. Rozloženie stolného kalendára

Stolný kalendár je skvelou voľbou pre tých, ktorí majú vyhradenú kanceláriu alebo pracovný priestor. Alternatívne, ak hľadáte skvelý darček pre spolupracovníka, tento nápad bude určite vyhovovať. Fotokalendár, ktorý využíva trojuholníkový podstavec k voľnému státiu na rovnom povrchu, vyzerá skvele takmer na každom stole.

kalendar2

Ako vytvoriť vlastné kalendáre v šiestich krokoch

Ste pripravení začať navrhovať? Akonáhle si vyberiete typ kalendára z vyššie uvedených, je čas začať. Postupujte podľa nasledujúcich jednoduchých krokov:

  1. Vyberte šablónu návrhu. Vyberte si z desiatok návrhov v našej knižnici návrhov, kým nenájdete ten, ktorý zodpovedá vášmu osobnému štýlu alebo dekoráciám doma. Po výbere prejdite na ďalší krok.
  2. Vyberte veľkosť a počiatočný mesiac. Čo najlepšie zodpovedá vášmu rozvrhnutiu steny a časovej osi? Väčšina ľudí zvyčajne začína v januári a končí v decembri. Ak si však vytvárate kalendár pre školský rok alebo podobne, možno budete chcieť začať s iným mesiacom. Okrem toho sa uistite, že váš kalendár nie je príliš veľký alebo príliš malý.
  3. Nahrajte svoje fotografie. Plánujte dopredu a uistite sa, že sú všetky fotografie, ktoré chcete použiť, nahrané a kvalitné. Tento krok vám pomôže obmedziť nepríjemnosti počas procesu. Prezrite si svoju knižnicu v telefóne, príspevky na Instagramu alebo Facebooku alebo v online úložisko, kam ste mohli uložiť svoje dôležité fotografie. Akonáhle nájdete všetky svoje obľúbené, jednoducho ich nahrajte na svoj účet Shutterfly. Akonáhle ich nahráte do svojej knižnice Shutterfly, nezabudnite ich pridať do svojho projektu kalendára.
  4. Dajte mu osobný nádych. Je čas začať navrhovať! Vyberte si z ponuky dizajnov rozloženia pre každý mesiac zvlášť, ktorý najlepšie zodpovedá vašim fotografiám a štýlu. Medzi ďalšie možnosti prispôsobenia patria úpravy fotografií, formátovanie textu a výber štýlu. Počas tejto doby nezabudnite pridať akékoľvek poznámky, ozdoby alebo farby, ktoré chcete.
  5. Náhľad. Keď skončíte s návrhom, pozrite si náhľad svojho kalendára, aby ste sa uistili, že všetko vyzerá správne. Teraz je tiež čas vybrať si k objednávke akékoľvek doplnky, ako sú samolepky alebo darčekové puzdro.
  6. Objednajte!

kalendar3

Tipy pre vytvorenie osobného kalendára

Hľadáte niekoľko tipov na poslednú chvíľu pred vytvorením jedinečného kalendára? Ak áno, nezabudnite sa pozrieť na naše rady a tipy nižšie:

  • Vytvorili ste nedávno fotoknihu? Ak áno, zvážte využitie niektorých svojich obľúbených fotografií z tejto fotoknihy vo vašom novom osobnom kalendári. To platí aj pre vianočné želania, výtlačky fotografií a príspevky na sociálnych sietiach. Nezabudnite prehľadať všetky svoje minulé projekty a nájsť nezabudnuteľné fotografie, ktoré vám možno unikli.
  • Pred objednaním znovu skontrolujte svoj kalendár. Nechcete, aby sa váš nový kalendár tlačil s preklepami alebo fotografiami nízkej kvality, ktoré by ste mohli ľahko zachytiť pri poslednej kontrole.
  • Ak plánujete poslať osobné kalendára blízkym k Vianociam, nezabudnite pripojiť aj vianočné želanie a zladené štítky s adresami. Kompletný vianočný balíček zaručene vyrazí priateľom a rodine dych.
  • Zvážte objednania aj samolepiek, ktoré ladia k vašemu kalendáru. Môžete ich použiť na označenie dôležitých udalostí, ako sú svadby, oslavy a narodeniny.

kalendar4

Záverečné myšlienky na vytvorenie vlastného kalendára

Ak sa vám náš zdroj o tom, ako vytvoriť osobné kalendár, páčil a hľadáte ďalšiu inšpiráciu, máme pre vás riešenie. Nezabudnite sa pozrieť na naše rady týkajúce sa nápadov na rodinné kalendáre a kalendárov na zákazku.

 

Share:

Leave a reply

Dla weryfikacji, podaj brakujący składnik (liczbę) działania matematycznego: Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.