Životný štýl

Fotoknihy na koniec školského roka

Spomienky na školské roky sú tie, ku ktorým sa vrátime aj po dlhej dobe. Pamätáte si Váš prvý deň do prvého ročníka na základnej škole? Kto s Vami sedel v lavici? Kto bol Vašou školskou láskou? Takéto momenty zo školského života stojí za to si zapamätať. Preto nápad, ktorý realizuje čoraz viac škôl sú fotoknihy na koniec školského roka. Prečítajte si, ako ju vytvoriť a prečo je to skvelý nápad! Školská kronika formou fotoknihy – čo to vlastne je?

Školské kroniky majú už svoju históriu. Väčšinou to bývali klasické fotoalbumy, kam sa ručne nalepovali fotografie jednotlivých žiakov a celých tried a pridávali popisy. Ale tieto ročenky môžu mať oveľa zaujímavejšiu podobu – je to fotokniha.

V čom je fotokniha iná ako obyčajné album? Tým, že ju môžete navrhnúť s fantáziou a pripraviť reálne tlačené knihy. Bude obsahovať Vaše fotografie a s nimi spojené príbehy. Táto podoba Vám tiež ponúka:

  • možnosť navrhnúť každú stránku podľa seba. Jednotlivé snímky môžete spájať do koláží, pridávať obrázky a iné prvky. Práve také detaily premenia oficiálny záznam v nádhernú pamiatku, ktorá vyvolá nadšenie u učiteľov i žiakov.
  • možnosť navrhnúť obálku. Nemusí to byť jednoduchá šedá väzba, môžete pridať vtipnú fotografiu, farby i zaujímavý titul.
  • vyzerá ako reálna kniha. Tlačíme ju na kvalitnom papieri, na ktorom krásne vyniknú farby.

Aké fotografie by ste mali dať do školskej fotoknihy?

  • Fotokniha – školská ročenka. Môžete do nej pridať snímky všetkých tried, ktoré chodili do školy od septembra do júna. nemusíte sa obmedzovať len na oficiálne fotografie! Určite stojí za to zapojiť do knihy pár koláží zábavných snímok, tie knihe dodajú energiu.
  • Triedna kronika. Spolužiaci z jednej triedy sa poznajú najlepšie a sú spolu blízko. Trávia spolu čas nielen v škole, ale aj mimo nej: na školských výletoch, narodeninových oslavách a u iných príležitostí. Dobrým nápadom bude umiestnenie najzaujímavejších triednych spomienok na 20-30 stránkach jednej fotoknihy. Je to správne miesto pre zaznamenanie zábavných príbehov alebo hlášok učiteľov.
  • Tematická fotokniha. Môžete doň zadať fotky zo školských výletov, iba zábavné, alebo len z oficiálnych školských akcií, či z každodenného školského života … Je to len na Vás!

Ako navrhnúť školskú ročenku formou fotoknihy?

Zvolili ste už hlavný motív fotoknihy k ukončeniu školského roka? Super! Teraz potrebujete pripraviť projekt. S Empik Foto je to veľmi jednoduché! Ako to urobiť?

  1. Zvoľte fotografie, ktoré chcete umiestniť do tej výnimočnej knihy, a pošlite ich do albumu v Empik Foto prostredníctvom mobilnej aplikácie alebo našich webstránok.
  2. Zvoľte formát fotoknihy, ktorý Vám najviac vyhovuje. Obľúbený formát našich zákazníkov je 20×30. Zvoľte druh papiera a počet stránok.
  3. Začnite s návrhom. Pridávajte snímky do šablóny, tvorte koláže, ľubovoľne zostavujte snímky, dekorujte je kliparty podľa Vášho gusta. Môžete použiť jednu z prednastavených školských šablón.
  4. Až budete mať hotový projekt, rozhodnite sa, koľko kusov potrebujete. Možno chcete ich objednať viac, aby takú kroniku mohol mať každý žiak a učiteľ.

Zvyšok už je na tíme Empik Foto. Prevedieme Váš nápad na papier (presne tak!) A pošleme na uvedenú adresu. Je to jednoduchšie ako myslíte!

Share:

Leave a reply

Dla weryfikacji, podaj brakujący składnik (liczbę) działania matematycznego: Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.