Poradovník

Kedy je čas na tehotenské fotky

tehotne fotky 2

Už počas tehotenstva sa môžete podeliť radosťou z vášho budúceho bábätka. Príprava na príchod novorodenca môže byť stresujúca, ale vaše tehotenské fotenie môže tento stres zmierniť. Zároveň to bude vzácna spomienka, aké krásne bolo vaše bruško. Vaše tehotenské fotografie sú dôležitou súčasťou vašej spoločnej cesty a budete si ich ešte dlho ceniť.Či už máte termín cez sviatky, alebo v lete existuje veľa krásnych príležitostí na sezónne fotografovanie. Ak chcete mať pekné fotografie tak si najprv zistite kedy je ten správny čas na fotenie, aby vaše bruško bolo nafotené pekne okrúhle a dostatočne veľké. Nižšie nájdete užitočné tipy a odpovede na to, ako najlepšie nafotiť tehotenské fotky.

Kedy je čas na tehotenské fotky

Skúste si naplánovať vaše tehotenské fotenie na siedmy alebo ôsmy mesiac tehotenstva. Počas tohto obdobia bude mať vaše bruško pekný okrúhly tvar, ktorý je ideálny na fotografovanie. Ak je počítané podľa týždňov, tak ideálny čas na fotenie je 30. týždeň tehotenstva. Ak by ste chceli fotografie až po ôsmom mesiaci tehotenstva, môže to byť pre vás už nepríjemné. Vaše brucho je zvyčajne po 35. týždni už príliš ťažké a fotenie by bolo nepohodlné.

tehotne fotky

Kedy sa fotiťak čakáte viacerčatá?

Ak čakáte viacerčatá, mali by ste si dať nafotiť už v druhom trimestri. Už počas druhého trimestra sa vám bude zdať vaše bruško väčšie, pretože nosíte viac ako jedno dieťatko.Odporúčame fotenie v 24. týždni, pokiaľ sa cítite pohodlne a môžete sa ľahko pohybovať.

Tipy na tehotenské fotky

Akonáhle si naplánujete pôrod, máme pre vás niekoľko tipov, ktoré by ste mali mať na pamäti pri plánovaní fotenia. Budete sa fotografovať okolo Vianoc alebo Nového roka? Možno na jar? Toto vám pomôže rozhodnúť, aký druh pozadia a dekorácie použiť.

Okrem premyslenia nápadov na tehotenské oblečenie, umiestnenia, dekorácie a nápadov pre dokonalú kompozíciu, dodržujte tieto jednoduché pravidlá, aby boli vaše fotografie nadčasové.

  • Nepoužívajte veľké a rušivé vzory.
  • Namiesto blesku zvoľte prirodzené svetlo.
  • Uistite sa, že je vaše bruško hebké.
  • Vyhnite sa neprehľadnému alebo komplikovanému pozadiu.
  • Zábery „priamo“ robte len vtedy, ak je bruško výrazné.
  • Tesne pred začatím fotografovania si neobliekajte priliehavé oblečenie, aby ste predišli otlačeninám na brušku.
  • Vopred sa poraďte s fotografom, aby ste vymysleli najlepší koncept fotografovania.

Ako budúca mamička chcete byť so svojimi tehotenskými fotografiami úplne spokojná. Hoci je lákavé snímať svoje bruško počas celého tehotenstva, mali by ste sa držať vyššie odporúčaných časových rámcov, aby vaše fotografie nevyzerali nevhodne. Ak sa počas tehotenstva cítite pohodlne, môžete očakávať, že vaše tehotenské fotografie budú také, aké ste si vysnívali.

miminko

Share:

Leave a reply

Dla weryfikacji, podaj brakujący składnik (liczbę) działania matematycznego: Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.