Inšpirácie

Nápady na prianie k narodeninám

oslava

Chystajú sa nejaké špeciálne narodeniny? Hľadáte spôsob, ako dať oslávencovi vedieť, ako veľmi si ho ceníte? Ak áno, zvážte vytvorenie jedinečného narodeninového priania. Nasledujúce blahoželania k narodeninám sú vynikajúcim doplnkom k darčeku alebo aj ako samostatná narodeninová správa. Pre inšpiráciu sa pozrite nižšie na naše najlepšie tipy a nápady na prianie k narodeninám.

Nápady na obyčajnejšie prianie k narodeninám

Hľadáte klasické prianie k narodeninám, ktoré funguje takmer pre každého? Ak áno, nasledujúce nápady sú pre vás ideálne. Od zábavných akvarelových vzorov až po narodeninové balóniky – každý ocení tieto veselé priania.

oslava

1. Narodeninové želanie plné ružových balónikov

Sladké, jednoduché a elegantne navrhnuté. Toto prianie k narodeninám je ideálne pre deti, priateľov a rodinu. Jednoducho nájdite svoju obľúbenú fotku oslávenca, urobte si čas na napísanie osobného odkazu a dajte mu vedieť, ako veľmi si ho ceníte.

oslava6

2. Veselé želanie

Tento klasický dizajn k narodeninám funguje takmer pre každého – a je ľahké ho prispôsobiť. Jednoducho pridajte roztomilú fotografiu oslávenca a dovnútra napíšte milú správu. Oslávenec určite ocení myšlienku a starostlivosť venovanú tomuto blahoželanie.

Oslava3

3. Srdcové vzory

Jednoduché, roztomilé a ideálne pre niekoho špeciálneho. Toto jedinečne navrhnuté želanie bude plné ručne vystrihnutých sŕdc z papiera. Prípadne môžete do srdca niečo namaľovať alebo nakresliť a pre zvláštny efekt – použiť lepidlo a trblietky.

oslava4

4. Bodkované želanie

Tento nápad na želanie môže byť síce jednoduchý, ale je to tiež roztomilý nápad pre každú narodeninové dievča. Jednoducho nájdite prázdny kartón a vyplňte priestor bodkami alebo všetkými jej obľúbenými farbami. Ručne vyrobené želanie dá oslavovanému vedieť, koľko myšlienok a času ste do prípravy vložili.

oslava7

5. Nahrajte svoj vlastný dizajn

Ak už máte vymyslený dizajn želania, ale hľadáte spôsob, ako ho naozaj nechať vyniknúť, zvážte šablónu „Nahrajte svoj vlastný dizajn“. Zahŕňa rámik, vďaka ktorému bude vaša karta ť dych.dychberúca. Príjemca ju bude určite milovať.

 

6. Prianie z kartónu

Papierové želanie z kartónu sú dokonalou alternatívou pre menšie deti. Takže ak svojmu dieťaťu pomáhate vytvoriť želanie pre spolužiaka alebo člena rodiny, môže to byť super nápad. Dávajte ale pozor na nožnice a buďte opatrní.

 

7. Zapojte deti

„Vyrobené špeciálne pre Teba“. Nič nehovorí viac ako umelecké dielo od dieťaťa. Požiadajte svojich malých pomocníkov, aby sa podieľali na výrobe želania, ktoré si príjemca navždy uchová.

Oslava9

Zdroje súvisiace s nápadmi na prianie k narodeninám

Ak sa vám tento článok o nápadoch na prianie k narodeninám páčil a hľadáte ďalšiu inšpiráciu, pozrite sa aj na naše ďalšie nápady na prianie k narodeninám: poháre, tričká, obrazy.

Oslava..

Share:

Leave a reply

Dla weryfikacji, podaj brakujący składnik (liczbę) działania matematycznego: Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.