Inšpirácie

Prevedenie fotografií z Instagramu do fotoknihy!

Sociálne siete nám umožňujú zdieľať spomienky v pár sekundách a, čo je dôležitejšie, môžeme mať k týmto spomienkam prístup kedykoľvek. Avšak ich digitálne verzie môžu byť nebezpečné. Poškodené súbory, strata prístupu k účtu alebo porucha služby len niektoré z mnohých hrozieb, ktoré čakajú na naše profilové fotografie. Aby ste predišli prekvapeniam a mohli si vychutnať svoje obľúbené snímky reálne, vytvorte z nich fotoknihu! Avšak vzniká dilemaako uložiť fotografie z Instagramu do telefónu? Ako stiahnuť fotografiu z Instagramu na počítač? Neztratia svoju kvalitu? Pokúsime sa objasniť akékoľvek pochybnosti na túto tému! 

Príbehy na Instagrame vo formefotoknihy? 

V časoch, keď nás telefón sprevádza na každom kroku a prakticky ho máme neustále po ruke, stal sa aj naším obľúbeným fotoaparátom (pretože je vždy k dispozícii!) väčšiny ľudí. Hovorí sa, že nie vybavenie robí fotografie, ale schopnosti fotografa, takže zachyťte každý moment a nemyslite príliš dlho! Fotografia je iba zlomok sekundy, ktorý spolu s emóciami a vaším okom vytvára skutočne večnú spomienku. 

Nech už ste #teamposts alebo #teamstories, všetky vaše fotografie budú vyzerať fantasticky vo forme fotoknihy. Hoci je to stále nepopulárne riešenie, získava čoraz viac fanúšikov medzi mobilnými fotografi. V Empik Foto plníme vaše očakávania! Instabook bol vytvorený na prenos vašich fotografií zo sociálnych sietí na papierové stránky. Vďaka kompaktnému formátu a špeciálne vytvoreným šablónam môžeme uchovať spomienky dlhšie ako 24 hodín, ktoré ponúka Instagram. Určite, podobne ako my – keď urobíte skutočne dobrú fotografiu, mohli by ste sa na ňu pozerať celý deň. Teraz je to možné! 

Ako uložiť fotografie z Instagramu? 

Instagram bol spustený v roku 2010, čo znamená, že vyvíja svoje funkcie viac ako 10 rokov. Sledujúc spätnú väzbu používateľov aplikácie, neustále zavádzajú viaceré vylepšenia. Niektoré z nich zahŕňajú možnosť zmeniť meno profilu, archivovať fotografie (namiesto ich trvalého odstránenia) alebo blokovať zobrazenie počtu zobrazení našich príspevkov. Jeden prvok však zostal nezmenenýnemožnosť stiahnuť fotografiu z príspevku do galérie fotografií v telefóne. Táto možnosť je dostupná vo Stories na Instagrame, takže kto vie, možno budeme mať túto možnosť v blízkej budúcnosti? 

Dočasne však musíme nájsť alternatívne spôsoby. Najpreferovanejšia možnosť používateľov, pretože je najrýchlejšia a najjednoduchšia, je urobiť snímky obrazovky. Orezanie ich na veľkosť fotografie z Instagramu trvá len niekoľko sekúnd a nevyžaduje žiadne ďalšie programy. Problém spočíva v strate kvality. Ak chcete sa tomu vyhýbať, použijte externé programy, ktoré umožňujú sťahovanie fotografií.

Môžu to byť špeciálne aplikácie alebo webové stránky s rovnakými funkciami. Stačí skopírovať odkaz na príspevok, ktorý chcete stiahnuť, a vložiť ho na webovú stránku. Je to skutočne jednoduché!

Ako stiahnuť fotografie zo stories na Instagrame? 

Tu je problém ešte jednoduchší. Ak bola fotografia zverejnená v posledných 24 hodinách, stačí ju otvoriť a kliknúť na tri bodky v pravom dolnom rohu. Nájdete tam možnosťuložiť“ a potom „uložiť fotografiu„. Hotovo! 

Fotokniha z fotografií z Instagramu? 

Teraz, keď viete, ako uložiť fotografie z Instagramu, môžete začať vytvárať fotoknihu. Aby boli obrázky ešte lepšie, vytvorili sme špeciálny formát určený fotografiám zo sociálnych sietí. Ide o Instabook, mini fotoknihu vo veľkosti 15×15 cm, ktorú nájdete na stránke Empik Foto. Kvalitná digitálna tlač zaručuje, že aj fotografie pořízené telefónom, ktoré majú nižšiu kvalitu než profesionálne fotoaparáty, budú vyzerať perfektne. Pripravili sme šablóny Instabook s formátmi obsahu zverejneného na Instagrameako príspevky, tak aj príbehy. Vaše fotografie tak získajú nový život a perfektne sa hodia do fotoknihy, ktorú si želáte! 

Pre vás aleboako darček! 

Instabook je prenosná a kompaktná fotokniha, ktorá sa hodí nielen ako doplnok vašej zbierky domácich fotokníh, ale aj ako malý darček pre blízku osobu. Instabook môže hostiť akýkoľvek projekt, ktorý pre neho vytvoríte, takže môže byť: spomienka na dovolenku, spomienka na víkendový výlet, zhrnutie minulého roka (nielen kalendárneho, ale aj výročného!), album minuloročnej cesty, záznam prvých rozhovorov, darček k výročiu prvého roku dieťaťa alebo fotoalbum milovaného psa. Využite všetky funkcie Instabooku a pridajte popisy, dátumy a cliparty. Určite existuje nespočetné množstvo nápadov a radosť, ktorú prináša fotokniha z fotografií z Instagramu, je možné zdieľať. To je matematika, ktorú milujeme! 

Share: