Poradovník

Plagáty s Fotografiami – Postarajte Se o Priestor Pre Seba a Pre Vašich Blízkych

To ako vypadá priestor okolo nás má obrovský vplyv na to, ako sa cítime.  Preto je dôležité, aby bol plný detailov, ktoré nás dostanú do nálady. Takú úlohu perfektne plní dekoračný prvok vo Vašom dome, ktorý je jednoduchý ale má VEĽKÚ SILU. Pozrite sa, ako môžete použiť plagáty s fotografiou ako dekoračný prvok vo Vašom domove, alebo ako darček.

Slovo „plagát“ sa Vám spája hlavne s reklamným stĺpom alebo kinom? Uvažujete správne, ale môžete vidieť omnoho viac možností. Práve teraz, v dobe, keď si môžete objednať plagát s vlastnou fotografiou, tento druh dekorácie získava úplne nový rozmer. Taká dekorácia nie je drahá, pritom je veľmi štýlová a osvedčí sa v rôznych typoch interiérov: v kuchyni, spálni, v obývačke, v detskej izbe alebo predsieni. Stačí zvoliť tú správnu fotografiu (alebo fotografie!) a nápis a Vaša rodina sa bude na Vás usmievať každý deň.

Vytvorte plagát s fotografiou, ktorý oživí Váš priestor

Plagát s vlastnou fotografiou je veľmi univerzálna dekorácia. Osobne zodpovedáte za projekt od Á až po Zet. Preto je na Vás, aké posolstvo Vás bude sprevádzať každý deň.

Tak čo môžete dať na plagát? Skúste napríklad:

  • koláž zo zábavných rodinných fotografií, ktoré Vám pripomenú tie najveselšie chvíle. Použite šablónu s rámčekom a pridajte vtipný nadpis, napríklad „Blázinec na kolieskach“, a Vaša obývačka alebo predsieň hneď naberie iný ráz.

  • plagát s fotografiou benjamínka rodiny, obklopenú slovíčkami, ktoré používali najčastejšie. Vaše dieťa určite má pre rôzne veci vlastné názvy, stojí to za zapamätanie.

  • romantický plagát s Vašou fotografiou s milovanou osobou, môžete pridať napríklad štýlový rámček a dátum svadby alebo zásnub.

Empik Foto Vám ponúka veľa možností. V podstate jediným obmedzením je Vaša fantázia!

Ako navrhnúť perfektný plagát s fotografiou? Návod krok za krokom

Možno si myslíte, že pre návrh plagátu s fotkou potrebujete odborný program. Vôbec nepotrebujete byť odborníkom na počítačovú grafiku. Všetko, čo potrebujete, nájdete u nás. Aj keď nie ste ajťák, rýchle pripravíte návrh s efektom vau!

1. Zvoľte fotografií alebo viac snímok

To je najťažšie etapa celého procesu. Zrejme budete váhať nad snímkou, na ktorú sa potom budete každý deň pozerať. Nebojte sa! Ak sa neviete len tak ľahko rozhodnúť:

  • pripravte projekt koláže z niekoľkých snímok miesto plagátu s jednou fotkou

alebo

  • objednajte niekoľko rôznych plagátov – vyzdobíte rovno niekoľko interiérov!

Pamätajte si, že fotografie môžete nahrať do aplikácie alebo na webstránkach Empik Foto priamo z Vášho počítača alebo mobilu, ale aj z Vášho účtu na sociálnych sieťach, z Facebooku alebo Instagramu.

2. Zvoľte formát a veľkosť plagátu

Na výber máte tri základné formáty:

  • štvorec: skvelý, ak sa chystáte dať na plagát fotografiu so zväčšeným portrétom (napríklad tvár dieťaťa) alebo inou makro fotografiou (so zväčšením),
  • na šírku: ideálny pre fotografie krajiny alebo veľkú skupinovú fotku,
  • na výšku: skvelý pre portrét, plagát vo filmovom štýle alebo rodokmeň.

Každý z týchto formátov ponúkame v niekoľkých veľkostiach, od 30×30 cm až do 100×70 cm! Skúste sa zamyslieť nad tým, kde plagát umiestnite. Je to najlepšie spôsob, ako zvoliť vhodnú veľkosť.

3. Zvoľte druh papiera

Plagáty môžete v Empik Foto tlačiť na dvoch rôznych papieroch:

  • fotografický papier: lesklý, skvelá hĺbka čiernej, farby sú „šťavnaté“,
  • kriedový papier: je matnejší a miernejší, efekt je sofistikovanejší; papier neodráža svetlo.

4. Pripravte projekt

Aplikácia Empik Foto je dostupná tak z PC, ako v mobile alebo tablete. Máte v nej možnosť zvoliť šablónu plagátu, nahrať ľubovoľnú fotografiu, pridať nápis, klip art a ďalšie dekorácie. Skúste sa s tým pohrať, je to sranda.

5. Odošlite objednávku

Keď bude projekt hotový, odošlite objednávku do Empik Foto. Postaráme sa o zvyšok.

Pamätajte, že plagát s fotografiou môže byť skvelým darčekom pre blízku osobu. Chcete niekomu zlepšiť náladu alebo darovať niečo milé k narodeninám alebo sviatku? Ak áno, môžete objednať zásielku plagátu priamo na adresu takejto osoby.

Zdieľajte pozitívne emócie s tými, ktorých máte radi – doma aj na diaľku.

Share:

Leave a reply

Dla weryfikacji, podaj brakujący składnik (liczbę) działania matematycznego: Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.