Inšpirácie

Najlepšie doma vyrobené darčeky a nápady k výročiu

vyrocia6

Najlepšie darčeky k výročiu sú často ručne robené a sú od srdca. Zatiaľ čo darček zakúpený v obchode môže byť dostačujúce, zvážte, že tento rok dáte milovanej osobe darček na mieru, aby ste prejavili svoju lásku. Ručne vyrobené darčeky k výročiu určite potešia, či už pre svojho partnera napíšete sadu milostných odkazov, alebo vytvoríte časovú os svojho milostného príbehu, ktorý chcete orámovať. Vyberte si z nápadov na darček k výročiu z nášho jedinečného zoznamu nižšie na najlepšie doma vyrobené darčeky k výročiu.

Ručne napísaný odkaz z lásky

Vyhraďte si čas na napísanie úprimného odkazu z lásky vašemu partnerovi. Môžete napísať ľúbostný odkaz na prázdnu osobnú pohľadnicu, ktorá obsahuje fotografiu vás dvoch, alebo môžete napísať svoje slová na materiály, ako je drevo alebo plátno, aby váš odkaz dodal zvláštny pocit. Zvážte zarámovanie svojho milostného odkazu, aby si ho váš partner mohol zavesiť a opatrovať ho eštej dlho potom. Ak hľadáte ďalšiu inšpiráciu, prečítajte si nášho jednoduchého sprievodcu, čo napísať na želanie k výročiu.

ako vytvorit fotoknihu

Pohár milostných listov

Pripomeňte svojmu partnerovi, ako veľmi ho máte radi pohárom plným milých a romantických milostných odkazov. Môžete napísať 31 krátkych milostných odkazov, aby váš partner mohol každý deň v mesiaci otvoriť nový odkaz, alebo napísať 52 milostných správ, aby váš partner mohol každý týždeň otvoriť novú správu.

Pohár plný schôdzok

Vytvorte pre vás a vašu blízku osobu ďalší pohár plný nápadov na rande. Ak máte problémy s plánovaním a výberom, kam ísť, alebo hľadáte ďalšie dobrodružstvo, je toto zábavný a nepredvídateľný nápad. Môžete prísť s 20-30 nápadami na rande, ktoré možno použiť po celý rok.

vyrocia5

Listy ,,Otvor keď“

Vytvorte pre svojho partnera hromadu premyslených listov ,,Otvor keď“, ktoré môže otvoriť, kedykoľvek to potrebuje. Tieto listy môžu pomôcť zvýšiť sebavedomie, kedykoľvek váš partner prechádza nepríjemným obdobím, alebo jednoducho len potrebuje pripomenúť, ako veľmi je milovaný (tj. „Otvor, keď ti je smutno“ alebo „Otvor, keď potrebuješ silu“).

Vlastný hrnček

Vytvorte na mieru jeho a jej hrnčeky ako veselý darček, ktorý možno použiť na rannú kávu alebo čaj. Pomocou fixky môžete na hrnčeky pridať citáty, frázy a dizajny pre romantické výročie, alebo nahrať originálny dizajn alebo citát na váš osobný hrnček a dokončiť svoj nápad.

vyrocia6

Poukazy na lásku

Darujte svojmu partnerovi darčekové poukazy plné sľubov do budúcnosti, ako je ponuka raňajok do postele alebo masáž. Jedná sa o zábavný a hravý spôsob, ako mu dať iný darček ako kúpený. Môžete vytvoriť a vyzdobiť 10-15 poukazov lásky a pridať ich na nepoužívaný krúžok na kľúče, aby nimi váš partner mohol ľahko listovať.

Časová os lásky

Vytvorte krátku časovú os svojho vzťahu až do svojho výročia a vytvorte ju pre svojho partnera. Jedná sa o mazaný osobný darček, ktorý odráža to, ako ďaleko ste došli a ako ďaleko ešte len pôjdete. Môžete zahrnúť fotografie z konkrétnych okamihov vo vašom vzťahu a napísať krátke popisky.

vyrocie_6

Balíček kariet vecí, ktoré na tebe milujem

Prispôsobte si balíček kariet a dajte partnerovi vedieť o všetkom, čo na ňom máte radi, aby na to nikdy nezabudol. Jedná sa o srdečný darček, ktorý kreatívne ukazuje všetky dôvody, prečo ste sa zamilovali. Každá karta by mala obsahovať inú vlastnosť alebo kvalitu, ktorú na svojom partnerovi milujete. Na niektoré z kariet môžete tiež pridať konkrétne spomienky a fotografie, aby si váš partner mohol spomenúť na nezabudnuteľné okamihy.

Fotokniha alebo zápisník

Zdieľajte knihu venovanú vášmu milostnému príbehu vytvorením vlastnej fotoknihy alebo zápisníku, ktorý zachytáva váš vzťah v priebehu rokov. Fotky pre vašu knihu môžete vytiahnuť zo sociálnych sietí a galérie telefonu.Zápisníky a fotoknihy možno znovu a znovu otvárať a môžu poslúžiť aj ako časová schránka pre vaše milostné okamihy.

vyrocie7

Domáce foto projekty

Ak máte veľa fotografií, na ktorých je váš blízky, vaša rodina a priatelia alebo vaše deti, vytlačte si ich a ručne vytvorte vlastné umelecké dielo na stenu pre svojho blízkeho. Môžete si kúpiť rôzne textúry a materiály, ktoré doplnia vaše nástenné umelecké dielo a vytvorí nezabudnuteľný darček k výročiu, ktorý predstavuje vaše spoločné roky.

Domáce pochúťky

Ak má váš partner obľúbenú pochúťku alebo dezert, urobte si čas a pripravte ho pre neho ako darček. Domáce pochúťky môžu byť zábavným a lahodným spôsobom, ako ukázať svoje uznanie. Spojte obľúbenú pochúťku svojho partnera s romantickým ručne písaným odkazom a tým dokončíte svoj darček.

vyrocie8

Vlastná maľba

Ak máte radi umenie a remeslá, zvážte namaľovanie portrétu seba a svojho blízkeho ako darček. Jedná sa o darček, ktorý môže visieť vo vašom dome a vydrží dlho. Vaša milovaná osoba bude viac ako šťastná, že na stenu zavesí originálne umelecké dielo. Ak máte navyše deti, môžete si ako darček prispôsobiť tlač na plátno pomocou umeleckých diel vášho dieťaťa.

 

Môže sa to zdať komplikované, keď hľadáte ten správny darček k výročiu, ktorý by symbolizoval vašu lásku. Darčeky vyrobené od nuly však môžu byť perfektné voľbou, ak sa váš partner pýši kreativitou a nepredvídateľnými nápadmi na darčeky. Nebojte sa v tomto roku urobiť niečo iné a ukážte partnerovi starostlivosť a myšlienky, ktoré ste dali do výroby darčeka k výročiu.

 

Ak hľadáte ďalšiu inšpiráciu, navštívte nášho sprievodcu darčeky k výročiu pre ďalšie kreatívne nápady.

vyrocia7

Share:

Leave a reply

Dla weryfikacji, podaj brakujący składnik (liczbę) działania matematycznego: Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.