Inšpirácie

10 nápadov na darčeky k prvému výročiu, ktoré bude vaša polovička milovať

vyrocie_7

Výročie by ste mali oslavovať tým, že budete tráviť viac času s tým, koho milujete, a pripomínať im, ako moc pre vás znamenajú. Vieme však, že plánovanie výročia môže byť stresujúce. Možno budete mať ťažkosti prísť s dokonalým darčekom k výročiu alebo vybrať tú správnu aktivitu na oslavu vášho výnimočného dňa. Ak je to vaše prvé výročie, môžete sa cítiť ešte viac pod tlakom, aby ste všetko zvládli. Sme tu, aby sme vám pomohli. Vytvorili sme pre vás zoznam najlepších nápadov na darčeky k prvému výročiu. Ak chcete nájsť správnu inšpiráciu, vyberte sekciu nižšie.

Čo je správny darček k prvému výročiu?

Niektoré zdroje uvádzajú, že prvé výročie je papierová svadba. Preto je často darček k prvému výročiu papierový. Veľa párov sa rozhodne začleniť tento námet do niektorej časti darčeka. Jedná sa napríklad o kyticu papierových kvetov, dlhý ručne písaný list alebo dokonca vytlačenú báseň.

Moderným darčekom k prvému výročiu sú však hodinky. Či už sa rozhodnete držať klasiky alebo moderného darčeka, je len na vás, čo má pre váš špeciálne deň najväčší význam. Kompletný zoznam tradičných darčekov nájdete na našom webe venovanom nápadom na tradičné darčeky k výročiu.

vyrocie_

Darčeky k výročiu papierové svadby

Tieto papierové darčeky k výročiu ukazujú na vaše významné okamihy alebo dokonca na celoživotné pamiatku. Niečo ako napríklad výtlačok textu piesne, na ktorú ste vy dvaja tancovali na vašej svadbe, spôsobí, že váš partner zmakne. Alebo ešte romantickejšia je vlastná fotokniha vyjadrujúca, ako veľmi ich máte radi. Trik na perfektný darček, je zosobnenie. Tieto nižšie uvedené tipy na darčeky k papierovému výročiu vám pomôžu s výberom.

1. Svadobné umelecké reprodukcie

Ak ste ako veľa párov, možno len ťažko netrávite všetok čas spomienkami nad svadobnými fotografiami. Ak je to váš prípad, premeňte svoje najobľúbenejšie kúsky na krásny umelecký fotiek, ktorý visí na stene tak, aby ho všetci videli. Keď ho dáte zarámovať, je to úžasný darček k prvému výročiu.

vyrocie_3

2. Personalizovaný denník

Tento sentimentálny darček funguje dobre aj ako papierová tradícia, tak ako sladká pamiatka. Prispôsobte denník menom svojho partnera, fotkami vás dvoch alebo niečím, o čom viete, že pre neho bude výnimočné. Na prvú stránku napíšte sladkú poznámku.

vyrocie_1

Nápady na darček k prvému výročiu pre neho

Hľadáte niečo pre svojho manžela? Ak áno, kryjeme vám chrbát. Nižšie sa pozrite na naše najlepšie tipy na darčeky k prvému výročiu. Ak potrebujete trochu ďalšej inšpirácie, nezabudnite navštíviť náš ďalší zdroj o darčekoch k výročiu práve pre neho.

3. Fotokniha

Fotoknihy sújeden z najobľúbenejších darčekov , ale k prvému výročiu sú obzvlášť vhodné. Vytvorte fotoknihu oslavujúcu váš prvý spoločný rok. Alebo, ak ešte nemáte svadobné fotoknihu, využite výročie ako príležitosť k jej výrobe.

rusko6

4. Vlastné puzdro na telefón

Či už potrebuje nové puzdro na telefón, alebo viete, že miluje konkrétnu fotografiu vás dvoch – môžete využiť túto príležitosť a urobiť pre neho niečo  aj užitočné, ​aj roztomilé. Pozrite sa na naše návrhy puzdier pre iPhone, kde nájdete inšpiráciu alebo môžete začať vytvárať svoj vlastný dizajn.

Vyrocie_4

Nápady na darček k prvému výročiu pre ňu

Výber perfektný darček k prvému výročiu pre Vašu manželku aby bol zábavný, nie stresujúci. Preto sme nižšie vybrali nejaké nápady na darček k výročiu. Nie je to len niečo, čo ona bude milovať, ale niečo, čo si môžete ľahko užiť pri vytváraní aj vy. Pozrite sa na ne tu:

5. Ryté šperky

Darujte jej niečo, čím sa bude rada chváliť: rytý náhrdelník. Prispôsobte ho jej menom alebo krátkym a sladkým odkazom. Pridajte k tomu romantický list, ktorý vám pomôže osláviť váš prvý spoločný rok a pripiť na mnoho ďalších.

Nápady na prvé výročie pre pár

Ak hľadáte ten správny darček pre pár, ktorý by im pomohol osláviť ich prvé výročie, radi Vám pomôžeme. Vytvorili sme zoznam našich najlepších tipov na darčeky k prvému výročiu pre pár. Nižšie ich nájdete.

vyrocie_6

6. Dovolenka

Najlepší darček, ktorý môžete dať svojmu drahému, je čas. Chcete obaja preskúmať novú krajinu? Alebo si myslíte, že odpočinkový týždeň na pláži môže byť to pravé pre vašu rýchlosť? Nech už si vyberiete akýkoľvek výlet, rýchlo sa z neho stane najvýznamnejší darček k výročiu, aj keď ho nemôžete zabaliť do darčekovej škatule s mašľou.

Ďalšie nápady k prvému výročiu

Počas osláv vášho prvého výročia svadby sa zamyslite nad chúlostivými aj pevnými stránkami vášho manželstva a vašej vzájomnej lásky. Ak sa vám páčili naše nápady na darčeky k prvému výročiu a hľadáte ďalšiu inšpiráciu, máme pre vás riešenie. Pozrite sa na naše ďalšie nápady, ktoré s výročím súvisia.

vyrocie_7

 

Share:

Leave a reply

Dla weryfikacji, podaj brakujący składnik (liczbę) działania matematycznego: Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.